Något lite om mig

Då ska vi se. Att vara närvarande, visa upp sig på webben är ganska uppfordrande. Jag förväntas nära nog att vända ut och in på mig själv och mitt innersta för att inte i onödan ge intryck av att dölja något. Något som du eller någon annan kan googla fram om mig, en hemlighet.

Jag lovar, jag visar inte upp hela mitt syndaregister. Däremot ska jag göra mitt bästa för att visa vad jag tycker är roligt, tycker är tråkigt, angeläget, mindre angeläget osv. Men sällan något som är så där riktigt avslöjande privat.

Makat webb har jag gjort i olika former under flera år. Började tidigt 90-tal. Roligast är själva hantverket, det som är basic, inte så mycket ”bells and whistles”. Gärna tillämpningar, numera mest kallat applikationer. Först efter det att jag slutat att arbeta för det dagliga brödet har jag kommit att intressera mig för webben i en vidare mening. Främst då sökmotoroptimeringen(SEO) och vad sökmotorerna gör för och med oss.

Innan jag började med webbmakeriet sysslade jag med allehanda. Verkstad, bygge, standardisering, fackligt arbete. Jag har till och med praktiserat på SIBA när det var en liten butik på Herkulesgatan i Göteborg. De du Fabian, det var hos din farfar det.

Det som engagerar idag är webben och arbetslivsfrågorna. Vem gör vad för att öppna fler arbetsplatser för våra unga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *